Referencer

University of Miami                          

"Vi er meget begejstrede for systemet, og det har fungeret godt. Dette er det første semester hidtil i lang tid, hvor vi har reduceret problemer relateret specifikt til vores planlægning, så det er absolut en succes.
Nu, hvor alt er blevet færdiggjort, har jeg nogle ting her på mit kontor som jeg vil sende jeres vej som et udtryk for vores tilfredshed for alt det hårde arbejde og fremragende kundeservice, som I har givet mit kontor og personale gennem hele processen med implamenteringen af jeres produkt. I har været virkelig gode og en fornøjelse at arbejde med, og jeg ser frem til at fortsætte vores gode samarbejde fremover. Endnu engang tak for jeres fremragende support. "

Christopher M. Hartnett

 Assistant Director

 Department of Housing and Residential Life

 

Bone’s Restaurants
I foråret 2010 overgik Bone’s Restauranter A/S til at anvende eTOTALplan som redskab til bl.a. vagtplanlægning, medarbejderkommunikation samt tidsregistrering

Bone’s Restauranter  A/S udtaler:

”I et samarbejde med eTOTALplan har vi udviklet et systemet, således at vore 12 restaurantchefer samt lønnings bogholderi, der skal håndtere løn afregningen til vore i alt ca. 600 medarbejdere, kan få en væsentlig lettere hverdag.
eTOTALplans system er utrolig fleksibelt, og vi oplever at det er meget nemt at få tilrettet de ting som vi efterspørger. De har meget kompetente programmører ansat som hurtigt og effektivt kan klare eventuelle til retninger.
 Vore medarbejdere har fået et godt online vagtplansystem hvor de, udover at kunne tjekke vagter og bede om fri, også bl.a. kan kommunikere med deres kollegaer og holde sig opdateret ift. hvad der sker i deres restaurant. En anden fordel for vore medarbejdere er selvfølgelig også at de hele tiden kan holde øje med hvor mange timer de har haft.
Vi mener at vi med eTOTALplan har fundet den platform, samt det medie som rammer vore medarbejdere bedst. Vi vil også gerne følge med tiden og give vore ledere og medarbejdere de bedste redskaber i hverdagen og det mener vi at vi har gjort ved at indgå dette samarbejde med eTOTAlplan.”

Bone's Restauranter

 

Danhostel – Herning

“Vi er utroligt glade for at have valgt eTOTALplan. De rigtig mange timer vi førhen brugte på at tælle timer og planlægge vagter på håndskrevne sider er nu helt væk. eTOTALplans system har givet os en meget mindre administrativ byrde og dermed mere tid til andre opgaver.

Vore ansatte er meget glade. Nu kan de selv følge med i alle ting, eksempelvis se hvor mange timer de har arbejdet og hurtigt få et godt overblik over ledige vagter.

Alle aspekter af dette system er udarbejdet til at gøre livet lettere for os. Selv de små ting, som at få systemet til at sende SMS beskeder er simpelthen genialt. Det mest utrolige er i virkeligheden at det ikke koster mere. Systemet er helt sikkert alle pengene værd. Vi har kun de mest positive ting at sige om eTOTALplan og vi vil til enhver tid anbefale systemet til alle, der kunne være interesserede."

Danhostel Herning

Louise & Jesper 

 

Surfers for Autism

"eTOTALplan came to our rescue for registrations for our surf events. They provide amazing product and service. Because we had to take something that was not originally set up to do what we needed, they were patient and offered great suggestions to work through our needs. They assisted us 100% through the process and helped with any challenges we faced. eTOTALplan is a great company. We would highly recommend them for any scheduling needs you may have. The people and service are above what anyone would expect for customer service - they offer MUCH more! We are very happy to be partnered with them."

Kim Ryan

Surfer for Autism


 

 

Kontakt

Hvorfor eTOTALplan?

Online vagtplan

Vores software er 100% internetbaseret, alle eTOTALplans moduler kan bruges enkeltvis eller kombineres til en løsning der netop passer dine behov.

Lær mere »

Skræddersyede løsninger

ProgrammeringIngen opgave er for stor eller for lille til eTOTALplan - Vi finder løsninger.

Se Mere »

Hvad kan du spare?

Hvad kan du spare?Prøv vores regnemaskine og se hvor meget eTOTALplan kan spare dig.

Lær Mere »