FAQ

Hvordan kommer jeg igang med at bruge eTOTALplan?

Du udfylder kontakt formularen på hjemmesiden eller ringer på vores hovednummer - og en eTOTALplan medarbejder guide dig, og være din kontakt indtil du er 100% oppe og kører. eTOTALplan lægger vi vægt på det personlige og derfor er det den samme person der vil fungerer som din kontakt gennem hele opsætnings forløbet.

Hvem kan bruge eTOTALplan?

eTOTALplan kan bruges af alle virksomheder af enhver type og størrelse (enkle eller flere afdelinger), som gerne vil tidsregistrere, vagtplanere mm. eTOTALplan er den perfekte løsning til enhver virksomhedsejer, der gerne vil reducere lønomkostningerne kraftigt, spare værdifuld tid, og forbedre deres arbejdskultur gennem mere kommunikation og information

Hvorfor vælge eTOTALplan frem for andre online planlægningsløsninger?

Erfaring. eTOTALplan er blevet grundlagt af restaurant ejere. Det betyder at alle hverdagens tænkelige og utænkelige situationer er blevet afprøvet og vi har fundet løsningerne i eTOTALplan..

Innovation teknologi.eTOTALplan udvikler videre på de online løsninger, der idag opfylder og dækker behovene hos mere end 10.000 brugere. De stoler på og benytter eTOTALplan teknologien hver dag. eTOTALplan udgiver automatisk opdateringer for at sikre, at alle kunder benytter den nyeste version af programmet og får glæde af de seneste forbedringer.

Kunde tilfredshed. Hos eTOTALplan går vi længere for at sikre fuld tilfredshed hos vores kunder. Vi garantere at du vil se besparelser i løn og tid. Vi yder support og lytter til dine udfordringer. Vi skræddersyer uddannelse og træning til dig.

Vil eTOTALplan virke for mig hvis jeg ejer en virksomhed med mere end en afdeling? 

JA. eTOTALplan er udviklet netop til at kunne håndtere virksomheder med flere forskellige grupper og afdelinger. Har du medarbejdere, som arbejder i flere grupper eller afdelinger, er det let og enkelt at "dele" medarbejderen, blot ved et enkelt klik har du tilføjet flere grupper eller afdelinger til medarbejderen. Du har naturligvis fuldt overblik over alle medarbejdere, grupper og afdelinger fra din egen adgang.

Kan eTOTALplan automatis sende en e-mail og Sms til mine medarbejder når en ny vagtplan er online? 

JA. eTOTALplan har et avanceret beskedmodul, der tillader alle brugere at tilføje deres e-mail og mobilnummer så de kan modtage interne beskeder

Når jeg laver en vagtplan online, kan jeg så nemt andre i den bagefter? 

JA. Det er let at ændre i vagtplanerne. Klik blot på den vagt du vil ændre, og du kan ændre start eller sluttidspunktet, skifte medarbejder, ændre kompetencen på vagten eller tildele medarbejderen en ny vagt. Hvis du foretager en ændring i en allerede offentligtgjort vagtplan, vil ændringerne automatisk blive vist og være tilgængelig for enhver berørt ansat. eTOTALplan er 100% online, derfor er alle medarbejder altid 100% opdateret.

Kan en leder bestemme hvilke faste fridage medarbejderen ønsker? 

JA. Ledere har totalt kontrol over rådighedsplanen for medarbejderne. Medarbejdere kan anmode om fri, ferie, afspadsering osv, men lederen er den eneste med rettigheder til at ændre og godkende rådighedsplanen.

Kan medarbejderen bytte og skifte vagter i eTOTALplan? 

JA. eTOTALplan giver medarbejderne mulighed for at frigive, anmode om og tage vagter fra andre ansatte med samme kompetencer. Under opsætningen kan du vælge, om lederen skal godkende vagtbyttet inden gennemførelsen. Medarbejderen vil enten online, via e-mail eller via sms modtage en øjeblikkelig bekræftelse af godkendte ændringer.

Hvis en medarbejder melder sig syg, kan eTOTALplan hjælpe mig med at finde en erstatning?

JA. Det er nemt at finde en afløser. Du skal blot klikke på vagten, og du vil se en liste over tilgængelige medarbejdere, sorteret efter rådighed og kompetencer.

Kan medarbejderne selv være med til at bestemme, hvornår de kan arbejde? 

JA. eTOTALplan giver dine medarbejdere mulighed for nemt at anmode om friønsker og afspadsering. Lederen har stadig fuld kontrol til at godkende eller afvise hver anmodning.

Hvad med fridage og ferie? kan medarbejderen anmode om fri fra et bestemt tidspunkt eller kun en hel dag? 

Det er valgfrit. Medarbejderne kan selv anmode om faste fridage, eller feks. "kan ikke arbejde før kl.1600 hver tirsdag", eller anmode om en enkelt fridag, eller en række fridage. Lederen kan godkende eller afvise anmodningerne, og afgørelsen sendes automatisk til medarbejderen. Fridage vises for hver medarbejder, og medarbejderen kan ikke blive tildelt en vagt i "friperioden", dog har medarbejderen mulighed for at fortryde "friperioden" og selv klikke sig ind på en vagt

Hvor lang tid vil det tage at intaste de informationer, jeg skal bruge for at lave en vagtplan? 

Klar med det samme. Når først du bruger eTOTALplan ligger alle oplysninger i systemet og du kan generere vagtplan på få minutter. Første gang du benytter eTOTALplan, vil du blive bedt om få og kun de basale oplysninger, som er absolut nødvendige for at få din virksomhed i gang med vagtplanlægningen. Denne proces tager normalt mellem 15 - 30 minutter.

Kan jeg styre mine omkostninger ved vagtplanlægning?

JA. Med eTOTALplan kan du altid nøje følge dine omkostninger. Vagtplanen viser dig præcist, hvad den pågældende uge vil koste dig. Med eTOTALplans Enterprise løsning kan du indtaste dit budget og dine ønskede lønprocenter, og eTOTALplan vil lave din vagtplan udfra disse nøgletal og samtidigt tage højde for historiske omsætningstal. Dine ledere kan nu lave vagtplaner med flest medarbejdere på arbejde, når der er spidsbelastning og spare lønkroner i "sløve" perioder. Det betyder super effektivitet og besparelser af lønkroner.

Kan jeg udskrive vagtplan - (ugentlig, daglig osv..)? 

JA. Dine vagtplaner kan vises og udskrives i mange formater:

  • Ugentlig - som en kalender eller en liste
  • Daglig - som en kalender eller en liste
  • Grafisk - daglig, ugentlig
  • Som en liste - daglige og ugentlige
  • Ved medarbejder - alfabetisk, viser arbejdstimer for hver vagt og ugentlige totaler. Skemaer kan sorteres til at vise alle positioner (grupper eller afdelinger), eller individuelle positioner eller grupper.

Holder eTOTALplan styr på mine medarbejders timer? 

JA. Statistik for hver vagt, medarbejder,dag og uge er altid til rådighed. Du definerer selv, hvem der må se hvilke oplysninger.

Hvad er forskellen på et downloaded program og en "online" løsning som eTOTALplan? 

Et downloaded program kræver en installation, der fylder værdifuld harddisk plads på din computer. Disse programmer bliver ofte forældede eller ikke opdateret. Desuden er der altid risiko ved et program som skal installeres, du kan miste vigtig data, hvis din computer bryder sammen. Online-programmer som eTOTALplan, giver dig mulighed for at få adgang til programmet fra enhver computer, der er tilsluttet internettet. Selv på web-aktiverede smart telefoner kan du få adgang til eTOTALplan - så du kan se og oprette skemaer hjemmefra eller når du er på farten. Med eTOTALplan behøver du ikke at bekymre dig om installation eller opgradering til nye versioner - dette er automatisk en del af dit abonnement.

Hvordan betaler jeg for eTOTALplan's løsning? 

Et gyldigt kreditkort er påkrævet for at begynde at bruge eTOTALplans tjenester via internettet. Kontakt eTOTALplan Salg her på siden for yderligere spørgsmål og en mere komplet liste over betalingsmuligheder.

Kontakt

Hvorfor eTOTALplan?

Online vagtplan

Vores software er 100% internetbaseret, alle eTOTALplans moduler kan bruges enkeltvis eller kombineres til en løsning der netop passer dine behov.

Lær mere »

Skræddersyede løsninger

ProgrammeringIngen opgave er for stor eller for lille til eTOTALplan - Vi finder løsninger.

Se Mere »

Hvad kan du spare?

Hvad kan du spare?Prøv vores regnemaskine og se hvor meget eTOTALplan kan spare dig.

Lær Mere »