Virksomheden

eTOTLplans historie

eTOTALplan er grundlagt i 2009 og er kulminationen på mange års erfaring indenfor ledelsefunktioner og arbejdsprocesser. eTOTALplan blev oprindeligt etableret og lanceret her i Danmark. Siden det er eTOTALplan vokset og nu i en position til at distancere sig fra konkurrenterne på det internationale marked. Vi har i dag afdelinger i Danmark, USA, England, Tyskland, Norge og Sverige, hvilket gør at vi også kan hjælpe dig med at drage erfaring fra udenlandske virksomheder. eTOTALplan startede, som mange andre online virksomheder, på et lille kontor med initiativ fra Kristian Jensen og Henrik Andresen. I dag har eTOTALplan et stort team af dygtige programmører med årtiers erfaring i onlineudvikling, sikkerhedskryptering, logisk programmering og hardwareintegration.
eTOTALplans hovedkontorer er beliggende i Florida, og Herning i Danmark, hvor vi har et stort samarbejde med lokale ledere og velrenommerede virksomheder, hvilket gør det muligt at yde god og solid service, imens udviklingen af produktsortiment fortsætter med stor fart.

Kontakt

Hvorfor eTOTALplan?

Online vagtplan

Vores software er 100% internetbaseret, alle eTOTALplans moduler kan bruges enkeltvis eller kombineres til en løsning der netop passer dine behov.

Lær mere »

Skræddersyede løsninger

ProgrammeringIngen opgave er for stor eller for lille til eTOTALplan - Vi finder løsninger.

Se Mere »

Hvad kan du spare?

Hvad kan du spare?Prøv vores regnemaskine og se hvor meget eTOTALplan kan spare dig.

Lær Mere »